ПОДЯКА

Дякуємо усім батькам за тісну співпрацю, підтримку та допомогу нашому закладу!Завдяки Вашій небайдужості, Вашій активності, Вашому розумінню всіх наших життєвих проблем - ми працюємо!Ще раз, - величезне спасибі! Ми цінуємо Вашу турботу про розвиток дитячого садка! Ця підтримка — свідчення небайдужого ставлення до проблем садочка!

Щира подяка батькам дітей І молодшої групи за облаштування дитячих майданчиків, фарбування входу дитячого садочка, ремонт східців, прибирання та миття іграшок, фарбування підлоги групи та стільчиків, ремонт каналізації.

Щира подяка батькам дітей ІІ молодшої групи за облаштування дитячих майданчиків, прибирання та миття групи, фарбування підлоги групових кімнат, ремонт каналізації.

Щира подяка батькам дітей середньої групи за облаштування дитячих майданчиків ,прибирання та миття групових кімнат,шпаклювання та фарбування стелі, фарбування підлоги групових кімнат .

Щира подяка батькам дітей старшої групи за облаштування дитячих майданчиків, прибирання та миття групових кімнат, фарбування підлоги групи, садочка та дверей,фарбування евакуаційних виходів. Дякуємо за таку потрібну допомогу та зичимо міцного здоров’я, достатку та сили для здійснення добрих справ!

Подяка працівникам садочка за допомогу в організації та проведенні ремонтних робіт, за понаднормову роботу, за сумлінне та відмінне виконання своїх обов’язків. Бажаю творчого натхнення, нових прекрасних задумів і досягнення нових вершин.

З повагою адміністрація
Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.